MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK Mİ PLANLIYORSUNUZ ?
HIZLI TEKLİF

Parti Eğlence Organizasyonları


Şirket olarak size, parti, eğlence ve özel günlerinizi daha eğlenceli  ve renkli hale getirmek, unutulmaz anlar yaşamanız sağlamak için süsleme, kokteyl, malzeme kiralama, gösteri, aktivite, animasyon ve eğlence hizmetleri sunuyoruz.

Parti ve eğlenceler için sizlere sunduğumuz süsleme, gösteri, mazleme kiralama hizmetlerinden istediklerinizi tercih edebilirsiniz. 

Yılbaşı partileri, Doğum günü partileri, Yaza merhaba partileri, After partiler, Veda partisi vb. parti etkinlikleri için ekipman temini, konseptli süslemeler, gösteri ve eğlence hizmetleri.

Restoran, balo salonları, eğlence mekanları, kurumların etkinlik alanları ve hatta şirketlerin ofis katlarında bile düzenlenen partiler kapsamında verdiğimiz hizmetleri özet olarak şu şekilde sıralanır.

Süslemeler, parti organizasyon malzemeleri kiralama, Kokteyl İkramları, catering hizmeti, koteyl masası temini ve süslemesi, bar tabureleri, Ses sistemi kurulumu ve DJ, konsepte uygun parti süslemeleri, masa sandalye süslemeleri ve çeşitli gösteriler.

Ayrıca özel günlerinizde kostümlü ekip arkadaşlarımız aracılığıyla sevdiklerinize ulaştırılması için  sürpriz hediye servisleri hizmeti sağlıyoruz.  


Muhteşem bir etkinlik mi planlıyorsunuz ?
Profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz, Hemen iletişime geçin





 HEMEN ARA  WHATSAPP