MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK Mİ PLANLIYORSUNUZ ?
HIZLI TEKLİF

Düğün Organizasyonları


 

Düğününüz! Hayatınızdaki en önemli günlerden biri! Her şey yolunda gitmeli ve tüm davetliler düğün mekanından memnun ayrılmalı. Bu özel günde her şeyin bir program dahilinde, sorunsuz olarak halledilmesi için bir düğün organizasyon firması ile çalışabilir ya da tüm organizasyonu kendiniz planlayarak birde bu yükün altına girebilirsiniz. Bu kadar telaşın içerisinde mekanın süslenmesi, masa sandalye düzeni, gelin yolu, nikah masası süslemesi, müzisyen ve benzeri daha birçok ekip ve ekipmanla uğraşmak ve bu kadar şeyi organize etmek yerine düğün organizasyonları konusunda bilgili ve tecrübeli bir organizasyon firması ile anlaşarak sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde düğününüzün tadını çıkarabilirsiniz.

Düğün organizasyon fiyatları belirlenirken ön planda olan ve düğün bütçesinin büyük bir kısmını oluşturan noktalar arasında düğün mekanı, gelinlik ve damatlık, düğün catering hizmetleri, çiçekleri ve mekan süslemelerini sayabiliriz. Düğün organizasyon bütçesinin yaklaşık olarak %70′ini bunlara ödeyeceğiniz ücretler oluşturacaktır. Hesaplı bir düğün organizasyonu gerçekleştirmek için az önce saydığımız alanlarda görüşeceğiniz firmalarla tek – tek pazarlık yapabilir veya daha iyisi tecrübeli bir düğün organizatörü ile anlaşıp tüm bu işleri sizin için yapmasını sağlayabilirsiniz.

Ankara Organizasyon olarak sizleri bu mutlu gününüzde yalnız bırakmayalım sizin yükünüzü hafifletmek için elimizden geleni yapalım dilek ve isteklerinizi bizimle paylaşarak bu mutlu gününüzü akılda kalıcı ve unutulmayacak bir tören haline getirelim. İster kır düğünü ister kapalı bir mekanda düğün, ister tekne düğünü, isterseniz İslami düğün olsun ankara Organizasyon emrinize amade.

Düğün organizasyonu Ankara  olmak üzere ve Türkiye’nin birçok ilinde hizmet veren ankara organizasyon masa sandalye süsleme, mekan süsleme, ekip ekipman kiralama, müzisyen orkestra temini ve birçok alanda hizmet vermektedir.

Düğün organizasyonu kapsamında vermiş olduğumuz hizmetler, yapmış olduğumuz etkinlikler daha fazla bilgi ve detay almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Muhteşem bir etkinlik mi planlıyorsunuz ?
Profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz, Hemen iletişime geçin





 HEMEN ARA  WHATSAPP