MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK Mİ PLANLIYORSUNUZ ?
HIZLI TEKLİF

Catering Hizmeti


Catering hizmeti nedir; Son zamanlarda oldukça fazla duyduğumuz bu ismin anlamını pek çoğumuz bilmemekteyiz. Yurt dışında oldukça yaygın olan ve ülkemizde yeni yeni yaygınlaşan catering hizmeti, kelime anlamı olarak yemek hizmeti anlamına gelir ve çeşitli yerlerde yemek tedarik eden anlamına da gelebilmektedir. Özetle topluma yemek hizmeti veren firma demek daha doğru olacaktır. İsminden de anlaşılacağı gibi firmalar kendi bünyesinde yemek pişirerek fabrikalara, okullara, hastanelere, vakıflara ve cenaze gibi organizasyonlara bu yemekleri ücret karşılığı dağıtmaktadır.

Günümüzde catering hizmeti, daimi veya geçici yemek ihtiyacı olan yerler için oldukça pratik ve ekonomik bir seçenektir. Kalabalık bir organizasyona kendi başınıza yemek yapıp gelen kişileri ağırlamak oldukça zordur. Böylesi bir hizmet ile artık zoru kolay haline getirilebilmektedir. Ayrıca fiyat bakımından da oldukça uygun sayılabilecek bir seviyededir.

Bir catering hizmeti sunan şirket, mesafe fark etmeksiniz tüm müşterilerine sıcak ve soğuk yemek hizmeti sunar. Bu şirket, müşterilerin ihtiyaçlarına göre kendini adapte etme zorunluluğu duyar. Örneğin organizasyona katılacak kişiler arasında çeşitli hastalığı olan kişiler de bulunabilir. Bundan dolayı catering hizmeti sunan şirket, böyle müşterilerini de düşünerek bir diyet menüsü gibi menü oluşturması gerekmektedir. Ayrıca sunulacak hizmetin çeşidine göre kendine yiyecek ve içecek ekipmanları kiralayabilmesi gerekebilir, başka bir şirketten yemek desteği alma ihtiyacı duyabilir. Tüm bu şartları göz önüne alarak catering hizmeti sunan şirket kendini revize etmelidir.

Bazı catering hizmeti sunan firmalar; organizasyon ve etkinliklerde yemek yapma ve sunma hizmetinin yanı sıra dekorasyon, masa ve sandalye planı, müzik ve ışıklandırma gibi çeşitli hizmetler de sunmaktadır. Örneğin otel ve bazı restoranlardaki catering hizmeti, mutfakta çalışan personeller ve hizmet sunulan müşteriler arasında bir aracı görevi görür. Ayrıca catering firmaları büyük küçük demeden her çeşit hizmeti değerli müşterileri için sunar. Özetle bu firmalar yemek hizmeti sunarken; müşterilerinin yemek ve içecek alışkınlıklarına odaklanarak onlara en iyi hizmet kalitesini vermeyi amaçlar. Tüm bu hizmetlere de catering hizmeti adı verilir.

 

 

 

 


Muhteşem bir etkinlik mi planlıyorsunuz ?
Profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz, Hemen iletişime geçin





 HEMEN ARA  WHATSAPP